Olej z rukoly, rokety seté 30ml

AO1020

Nový produkt

Tato rostlina byla uznávaná již od starověku, používali ji Řekové, spolu s Římany. Roketa byla dobře známá ve středověku i v Evropě. Roketa je známá především pro svůj rostlinný olej. Roketa je listnatá bylina z čeledi hořčice. V zemi rostlina vypadá jako salát spolu s dlouhými, štíhlými listy. Rukola se pěstuje jako zelenina již od římských dob.

Více informací

skladem

Upozornění: poslední kus skladem!

99 Kč s DPH

-290 Kč

389 Kč s DPH

Parametry

Obalhnědé sklo
Obsah30 ml
Země původuEgypt

Více informací

Olej z rukoly - rokety seté

Olej je vhodný

  •    pro domácí výrobu kosmetických přípravků na pleť a vlasy

  •    masážních směsí

  •    tělových mlék

  •    potravinářství

  • Složení: 100% jedno druhový, přírodní, neředěný, potravinařské kvality, bio, za studena lisovaný olej, první lis

  • Více informací v Tajemství rostlin.

Základní informace při používání olejů je ta, že přírodní rostlinné oleje se mají používat ve směsích. Smícháním 2-3 olejů se násobí účinky olejů. Oleje rovněž můžete přidat do krémů a pleťových mlék, které běžně používáte.

Více o tomto oleji se dočtete na našich stránkách při kliknutí na tento odkaz
Jak používát tento olej a nějaké recepty mužete sledovat na našem facebooku po kliknuti na tento odkaz

Země původu: Egypt 
 


Recenze

Napsat recenzi

Olej z rukoly, rokety seté 30ml

Olej z rukoly, rokety seté 30ml

Tato rostlina byla uznávaná již od starověku, používali ji Řekové, spolu s Římany. Roketa byla dobře známá ve středověku i v Evropě. Roketa je známá především pro svůj rostlinný olej. Roketa je listnatá bylina z čeledi hořčice. V zemi rostlina vypadá jako salát spolu s dlouhými, štíhlými listy. Rukola se pěstuje jako zelenina již od římských dob.

Příslušenství