Nové Skořicová kůra olej 30ml

Skořicový olej

Nový produkt

Olej ze skořicové kůry je extrahovaný ze stromů v tropických klimatech, má četné výhody. Tento olej pikantní načervenalé barvy byl používán po staletí.

Více informací

skladem

350 Kč s DPH

Parametry

Obalhnědé sklo
Obsah30 ml nebo 60 ml
Země původuEgypt

Více informací

SKOŘICOVÝ OLEJ

Použití a vlastnosti suroviny v různých kosmetických a masážních produktech:

  •  bakterie,  pachy
  • antiseptický
  • bolesti svalů
  • antimykotický
  • rány
  • dentální hygiena dásně, často můžete najít skořicový olej ve žvýkačkách, ústní vodě a zubní pastě
  • trávení, nadýmání a plynatost,  kyselost, průjem, ranní nevolnosti
  • odčervení, střevní trakt,  infekce
  • deprese a stres
  • krevní cukr
  • křeče
  • vysoký obsah antioxidantů
  • zvyšuje pozornost
  • repelent proti hmyzu

Více informací v Účincích rostlinných silic

Olej má široké využití v potravinářském a v kosmetickém průmyslu, ale i v domácí kuchyni a domácí kosmetice.
Velmi vhodný na výrobu parfémů, parfémových tělových mlék a toaletních vod.

Složení: 100% aroma olej potravinářské kvality Cinnamomum verum

Země původu: Egypt


Recenze

Známka 
18-07-2018

Zavařování

Oleje přidávám do marmelád, sirupů, kompotů, prostě kde to jde. Jsem ráda, že už dovážíte i oleje ve větších baleních,

    Známka 
    17-04-2018

    Vynikajici oleje

    Už jsem od Vás koupila skoro vsechny oleje. Oleje používám už hodně dlouho, ale Vaše považuji za snad nejkvalitnější na našem trhu. Na počátku jsem moc nevěřila kvalitě, protože Vaše ceny jsou dostupne pro každého a byla jsem zvyklá na úplně jiné samozřejmě mnohem vyšší ceny. Ale ve Vasem případě jsem byla moc mile překvapená. Všem tyto oleje doporučuji. Děkuji za Váš eshop.

      Napsat svou recenzi!

      Napsat recenzi

      Skořicový olej

      Skořicový olej

      Olej ze skořicové kůry je extrahovaný ze stromů v tropických klimatech, má četné výhody. Tento olej pikantní načervenalé barvy byl používán po staletí.

      Příslušenství