Olej z pískavice

Nový produkt

Pískavice řecké seno, jeho krása a tajemství! Jeden z našich nejluxusnějších nejúčinnějších olejů. Ve starověkém Egyptě jej používala jen horní vrstva společnosti. Pro jeho blahodárné účinky, byl nejoblíbenějším olejem královny Egypta CLEOPATRY a patří k nejluxusnějším olejům.

Více informací

skladem

1 030 Kč s DPH

Parametry

Obalhnědé sklo
Obsah30 ml nebo 60 ml
Země původuEgypt

Více informací

OLEJ Z PÍSKAVICE

Použití a vlastnosti suroviny v masážních směsích:

  • pokožka prsou
  • rany a abscesy
  • horečka
  • močovýměchýř, ledviny
  • svaly
  • impotence
  • pohlavní infekce u mužů
  • ateroskleróza
  • cholesterol
  • krev, ledviny a játra
  • cukrovka a nesnášenlivosti cukru
  • menstruace a tok mateřského mléka
  • růst nádorů

Použití a vlastnosti suroviny v kosmetických směsích:

  • plešatost a lupy
  • akné
  • pokožka
  • pleť

Více informací v Účincích rostlinných silic

Kontraindikace:
- nepoužívat pískavici ( HELBU ) v prvním trimestru těhotenství.

Složení: NEJKVALITNĚJŠÍ 100% jednodruhový neředěný přírodní, za studena lisovaný, první lis

Základní informace při používání olejů je ta, že přírodní rostlinné oleje se mají používat ve směsích. Smícháním 2-3 olejů se násobí účinky olejů.Oleje rovněž můžete přidat do krémů a pleťových mlék, které běžně používáte.

Jak používát tento olej a nějaké recepty můžete sledovat na našem facebooku po kliknuti na tento odkaz
Země původu: Egypt 

 


Recenze

Známka 
19-11-2017

Naprosto dokonalý

Používám ho už 2 roky a nemohu si ho vynachválit.
Děkuji za takový kvalitní olej

    Známka 
    02-12-2016

    Ověřený zákazník

    Celkové hodnocení:
    doporučujem používať

    Tato recence byla napsána prostřednictví nákupního rádce Heureka.cz

      Známka 
      22-07-2016

      Výborná

      kvalita i cena.

        Napsat svou recenzi!

        Napsat recenzi

        Olej z pískavice

        Olej z pískavice

        Pískavice řecké seno, jeho krása a tajemství! Jeden z našich nejluxusnějších nejúčinnějších olejů. Ve starověkém Egyptě jej používala jen horní vrstva společnosti. Pro jeho blahodárné účinky, byl nejoblíbenějším olejem královny Egypta CLEOPATRY a patří k nejluxusnějším olejům.

        Příslušenství