Sleva! Eukalyptový olej ANGEL-OIL přírodní esenciální neředěný olej

Eukalyptový olej

AO1002

Nový produkt

Olej se získává z čerstvých listů eucalyptus globulus labill. Eukalyptus je původem z Austrálie a rozšířil se v posledních několika stoletích do jiných částí světa, včetně Indie, Evropy a Afriky. Přínosy eukalyptového oleje jsou dobře známé a rozsáhlé. Eukalyptový esenciální olej je bezbarvý a má charakteristickou chuť a vůni.

Více informací

skladem

89 Kč s DPH

-70 Kč

159 Kč s DPH

Parametry

Obalhnědé sklo
Obsah30 ml
Země původuEgypt

Více informací

EUKALYPTOVÝ OLEJ

Použití a vlastnosti suroviny v masážních směsích:

  • pro masáž vazů, svalů
  • často se přidává k masážním olejům
  • rany, vředy, popáleniny, tržné rany, odřeniny
  • balzám na bodnutí hmyzem
  • rýma, kašel, bolest v krku, astma, zánět průdušek a zánět nosních dutin
  • povzbuzující, duševní netečnost a omlazuje duši nemocných, při stresu a duševních poruchách, průtok krve v těle
  • je antibakteriální, antimikrobiální a antiparazitní

Použití a vlastnosti suroviny v kosmetických směsích:

  •  kožní infekce, atopický ekzém, akné a vřídky

Použití této suroviny pro pejsky:

  • odpuzuje klíšťata
    dá se použít jako repelent (používat naředěný s vodou)
    ničí vši a blechy (používat naředěný s vodou)

Více informací v Účincích rostlinných silic

Kontraindikace:
- použití ve větších dávkách může být alergické i toxické, pozor, pokud máte vysoký tlak!

Složení: 100% jednodruhový přírodní neředěný, esenciální olej potravinářské kvality

Základní informace při používání olejů je ta, že přírodní rostlinné oleje se mají používat ve směsích. Smícháním 2-3 olejů se násobí účinky olejů. Oleje rovněž můžete přidat do krémů a pleťových mlék, které běžně používáte.

Jak používát tento olej a nějaké recepty mužete sledovat na našem facebooku po kliknuti na tento odkaz
Země původu: Egypt


Recenze

Napsat recenzi

Eukalyptový olej

Eukalyptový olej

Olej se získává z čerstvých listů eucalyptus globulus labill. Eukalyptus je původem z Austrálie a rozšířil se v posledních několika stoletích do jiných částí světa, včetně Indie, Evropy a Afriky. Přínosy eukalyptového oleje jsou dobře známé a rozsáhlé. Eukalyptový esenciální olej je bezbarvý a má charakteristickou chuť a vůni.

Příslušenství