Rozmarýnový olej

Nový produkt

Rozmarýnový olej je jedním z nejpopulárnějších esenciálních olejů pro širokou škálu výhod. Stává se stále důležitějším a populárnějším. Římané dávali zvláštní důraz rozmarýnovému oleji a používali ho často v náboženských a svatebních obřadech, starověká egyptská civilizace, jako kadidlo.

Více informací

skladem

620 Kč s DPH

Parametry

Obalhnědé sklo
Obsah30 ml
Země původuEgypt

Více informací

ÉTERICKÝ ROZMARÝNOVÝ OLEJ

Použití a vlastnosti suroviny v masážních směsích:

  • zažívací potíže a potíže trávení
  • nadýmání, žaludeční křeče, zácpu
  • játra
  • tvorba a uvolňování žluči
  • krevní oběh
  • ekzémy, dermatitida

Použití a vlastnosti rozmarýnu jako suroviny v kuchyni:

  • činnost mozku a koncentraci
  • duševní činnost
  • psychická únava a zapomínání
  • Alzheimerova choroba
  • bolesti hlavy, bolesti svalů, revmatismus, artritida, protizánětlivý
  • respiračních alergie, nachlazení, bolesti v krku a chřipka, respirační infekce
  • křeče u bronchiálního astmatu
  • menstruační cyklus, menstruační křeče
  • vředové choroby a průtok moči
  • žlučník, střeva, játra, prostata

Použití a vlastnosti suroviny v kosmetických směsích:

  • vlasové folikuly
  • vypadávání vlasů a šedivění vlasů
  • tonikum pro holohlavé lidí nebo pro ty, u kterých se začínají projevovat první příznaky plešatosti
  • suchá a poškozená pokožka, lupy

Kontraindikace:

Rozmarýnový olej by neměly používat ženy během těhotenství a je nevhodný pro lidi s epilepsií, nebo vysokým krevním tlakem.

Individuální nesnášenlivosti rozmarýnu - zvýšená citlivost kůže.

Složení: 100% jedno druhový přírodní neředěný  éterický olej potravinářské kvality Rosmarinus officinalis

Více informací v Účincích rostlinných silic

Základní informace při používání olejů je ta, že přírodní rostlinné oleje se mají používat ve směsích. Smícháním 2-3 olejů se násobí účinky olejů.Oleje rovněž můžete přidat do krémů a pleťových mlék, které běžně používáte.

Jak používát tento olej a nějaké recepty mužete sledovat na našem facebooku po kliknuti na tento odkaz
Země původu: Egypt


Recenze

Napsat recenzi

Rozmarýnový olej

Rozmarýnový olej

Rozmarýnový olej je jedním z nejpopulárnějších esenciálních olejů pro širokou škálu výhod. Stává se stále důležitějším a populárnějším. Římané dávali zvláštní důraz rozmarýnovému oleji a používali ho často v náboženských a svatebních obřadech, starověká egyptská civilizace, jako kadidlo.

Příslušenství