Jasmínový parfémový olej

Nový produkt

Jasmín je velmi slavná květina. Má silnou, přesto sladkou, příjemnou a romantickou vůni, která je velmi častá u květin, které kvetou jen v noci. Dívky jsou často pojmenované "Jasmine" a to především v oblasti Středního východu a indického subkontinentu. Jasmínový květ je často spojován s romantikou a láskou. Tato květina kvete pouze v noci a plní okolí nezaměnitelnou a přitažlivou vůní.

30,60 ml

Více informací

skladem

899,00 Kč s DPH

Parametry

Obalhnědé sklo
Obsah30ml nebo 60 ml
Země původuEgypt

Více informací

JASMÍNOVÝ OLEJ

Použití a vlastnosti této suroviny v masážních a kosmetických přípravcích:

  • elasticita pokožky a strie
  • poporodních depresích
  • afrodisiakum
  • křeče
  • vykašlávání
  • obsahuje sedativní a děložní látky
  • zvyšuje energii
  • předčasná ejakulace, frigidita, impotence a jiné sexuální poruchy
  • poruchy spánku
  • menstruace, únava, mrzutost, nevolnost a změny nálad
  • blednutí jizev
  • suchá, křehká, nebo dehydrovanou pokožka
  • kvalita a lesk vlasů
  • libido

Velmi vhodný na výrobu parfémů, parfémových tělových mlék a toaletních vod.

Více informací v Účincích rostlinných silic

Složení: 100% jednodruhový neředěný,vonný olej Jasminum

Základní informace při používání olejů je ta, že přírodní rostlinné oleje se mají používat ve směsích. Smícháním 2-3 olejů se násobí účinky olejů. Oleje rovněž můžete přidat do krémů a pleťových mlék, které běžně používáte.

Jak používát tento olej a nějaké recepty mužete sledovat na našem facebooku pokliknuti na tento odkaz

Země původu: Egypt
 


Recenze

Známka 
18-09-2019

Ověřený zákazník

Pro:
Rychlo sa vstrebe do pokozky a pokozka je prijemne hebka

Tato recence byla napsána prostřednictví nákupního rádce Heureka.cz

    Známka 
    18-07-2018

    jemná jasmínová vůně,

    ale úžasné jsou i jeho afrodiziakální účinky
    Už jen od Vás

      Známka 
      18-07-2018

      Úžasný

      Jako bych se prochízela v jasmínnovém háji. Krásná, jemná, čistá, nevtíravá vůně.

        Napsat svou recenzi!

        Napsat recenzi

        Jasmínový parfémový olej

        Jasmínový parfémový olej

        Jasmín je velmi slavná květina. Má silnou, přesto sladkou, příjemnou a romantickou vůni, která je velmi častá u květin, které kvetou jen v noci. Dívky jsou často pojmenované "Jasmine" a to především v oblasti Středního východu a indického subkontinentu. Jasmínový květ je často spojován s romantikou a láskou. Tato květina kvete pouze v noci a plní okolí nezaměnitelnou a přitažlivou vůní.

        30,60 ml