Olej z lněných semínek

Nový produkt

Lněný olej se získává ze zralých semen lnu. Je velmi výrazné chuti, ale v salátech násobí spalování tuku.

Více informací

skladem

210 Kč s DPH

Parametry

Obalhnědé sklo
Obsah30 ml, 60 ml nebo 135 ml
Země původuEgypt

Více informací

LNĚNÝ OLEJ

Použití a vlastnosti v masážních směsích.

  • akné a ekzémy

Použití a vlastnosti v kosmetických směsích.

  • vlasové zábaly

Použití v gastronomii.

  • cévy, činnost mozku, vodní metabolismus, srážlivost krve a také zrak
  • protizánětlivý
  • oběhové potíže, krevní tlak
  • zužování a záněty cév, arytmie
  • infarkt myokardu a srdeční onemocnění
  • při redukčních dietách
  • imunita

Kontraindikace:
- snižuje vstřebávání a tím i účinek některých léků

  • Složení: 100% jedno druhový, přírodní, neředěný, potravinařské kvality, za studena lisovaný olej, první lis

  • Více informací v Účincích rostlinných silic

  • Základní informace při používání olejů je ta, že přírodní rostlinné oleje se mají používat ve směsích. Smícháním 2-3 olejů se násobí účinky olejů. Oleje rovněž můžete přidat do krémů a pleťových mlék, které běžně používáte.

Země původu: Egypt  

KONTRAINDIKACE:
- snižuje vstřebávání a tím i účinek některých léků
Jak používát tento olej a nějaké recepty mužete sledovat na našem facebooku kliknuti na tento odkaz
Země původu: Egypt


 


Recenze

Napsat recenzi

Olej z lněných semínek

Olej z lněných semínek

Lněný olej se získává ze zralých semen lnu. Je velmi výrazné chuti, ale v salátech násobí spalování tuku.

Příslušenství