Nové Olej z meruňkových jader 30ml

Meruňkový olej

Nový produkt

Meruňkový olej je opravdu bohatým zdrojem mastných kyselin a vitaminu E a A. Tento olej je zásadní složkou kosmetice, na výrobu mýdel a pleťových vod.

Více informací

skladem

350 Kč s DPH

Parametry

Obalhnědé sklo
Obsah30 ml nebo 60 ml
Země původuEgypt

Více informací

MERUŇKOVÝ OLEJ

Použití a vlastnosti suroviny v kosmetických produktech:

  • suchá pokožka
  • pleť, stárnutí kůže,
  • vhodný pro všechny typy pleti
  • peeling – spolu s cukrem rozzáří pleť, odstraňuje odumřelé buňky a čistí obličej
  • vlasy
  • póry
  • kůže pod očima, oční kruhy a jemné vrásky kolem očí
  • olej by neměli používat lidé, náchylní k akné

Více informací v Účincích rostlinných silic

Olej má široké využití v potravinářském a v kosmetickém průmyslu, ale i v domácí kuchyni a domácí kosmetice.
Velmi vhodný na výrobu parfémů, parfémových tělových mlék a toaletních vod.


Složení: 100% aroma olej potravinářské kvality Prunus armeniaca

VAROVÁNÍ: Meruňková jádra obsahují látku známou jako amygdalin. Ten se v těle přeměňuje na kyanid, který je jedovatý. To může vést k selhání dýchání a může být i fatální. Oleje se však zpracovávají tak, aby amygdalin byl při výrobě odstraněn. 

Země původu: Egypt


Recenze

Známka 
18-07-2018

Čerstvá vůně meruněk

Pridávám do koktejlů, chuť je výraznější. Do meruňkových knedlíků, koláčů, kompotů, ale i do krémů, šamponu .....

    Známka 
    17-04-2018

    Skvělý skvělý skvělý

    Olej úžasně voni, bez nějakých nepříjemných podtonu. Mám meruňkovou vuni moc ráda a uz jsem olej kupovala i od jiných firem. Vašemu se zadny nevyrovná.

    • Pro 1 z 1 je toto hodnocení užitečné.

    Napsat svou recenzi!

    Napsat recenzi

    Meruňkový olej

    Meruňkový olej

    Meruňkový olej je opravdu bohatým zdrojem mastných kyselin a vitaminu E a A. Tento olej je zásadní složkou kosmetice, na výrobu mýdel a pleťových vod.

    Příslušenství