Nové Patchuli olej 30ml

Pačuli Patchuli olej

Nový produkt

Pačuli olej je trvalka, olej se získává z květů a listů. Olej je hustá kapalina ve formě světle žluté až hnědé barvy se silnou, sladkou a pižmovou zemitou vůni. Čím je olej starší, tím je aroma lepší. Slovo pačuli bylo odvozeno od slova "Hindustan pacholi", což znamená "vůně". Tento olej byl vůni generace hippie

Více informací

skladem

600 Kč s DPH

Parametry

Obalhnědé sklo
Obsah30 ml nebo 60 ml
Země původuEgypt

Více informací

PAČULI ÉTERICKÝ OLEJ

Použití a vlastnosti suroviny v kosmetických produktech:

  • antidepresivní
  • nálada, napětí
  • stres a deprese
  • antiflogistika
  • afrodiziakální
  • vlasy
  • kůže a svalové tkáně
  • hojení ran
  • akné, spalničky, neštovice a jizvy
  • růst nových tělesných buněk
  • pach těla tím, že ničí choroboplodné zárodky, 1-2 kapky přidejte jej do tělového mléka
  • hormony - impotence a erektilní dysfunkce
  • sedativum
  • insekticid
  • záněty a epileptické záchvaty
  • bolesti hlavy
  • akné, dermatitida a ekzém
  • přidat do kondicionéru a aplikovat ji na vlasovou pokožku, pomáhá k odstranění lupů
  • pro mastnou pleť a mastné vlasy
  • vypadávání vlasů

Více informací v Účincích rostlinných silic

Velmi vhodný na výrobu parfémů, parfémových tělových mlék a toaletních vod i pánských parfémů, parfémových tělových deodorantů a vod po holení.

Složení: 100% jednodruhový přírodní neředěný éterický olej

země původu: Egypt


Recenze

Známka 
17-04-2018

Krasna cista vune

Koupila jsem si tento olej, protoze mam paculi moc rada. Olej je vynikajici. Jen doporucuji

    Napsat svou recenzi!

    Napsat recenzi

    Pačuli Patchuli olej

    Pačuli Patchuli olej

    Pačuli olej je trvalka, olej se získává z květů a listů. Olej je hustá kapalina ve formě světle žluté až hnědé barvy se silnou, sladkou a pižmovou zemitou vůni. Čím je olej starší, tím je aroma lepší. Slovo pačuli bylo odvozeno od slova "Hindustan pacholi", což znamená "vůně". Tento olej byl vůni generace hippie

    Příslušenství