Šalvějový olej

AE1008

Nový produkt

Historie ukazuje, že Římané a Řekové měli vysoké mínění o šalvěji a dokonce ji považovali za posvátnou. Šalvěj je v botanice známá hlavně ve světě kosmetiky, zejména v oblasti péče o kůži. Všechny vlastnosti tohoto esenciální oleje, lze popsat jediným termínem "povzbuzující". Proto se řadí mezi jeden z nejvzacnějších olejů.

Více informací

skladem

620 Kč s DPH

Parametry

Obalhnědé sklo
Obsah30 ml
Země původuEgypt

Více informací

ÉTERICKÝ ŠALVĚJOVÝ OLEJ

Použití a vlastnosti šalvěje jako suroviny v kuchyni:

  • proti plísním, bakteriím a  jejich rozmnožování v těle, protizánětlivý, proti křečím
  • infekce v uších, krku, pohlavních orgánů, močové trubice, tlustého střeva
  • při zhoršení zraku a sluchu, ztrátě paměti, degeneraci tkání,
  • vypouštění žluči
  • žaludeční kyseliny
  • toxiny z krve
  • vnitřní i vnější infekce
  • nervové poruchy
  • hormon estrogen – při menstruaci a premenstruačním syndromu
  • astma a bronchitida, hromadění hlenu
  • mozková obrna, deprese

Použití a vlastnosti suroviny v kosmetických směsích:

  • anti-aging a ošetření pleti
  • stárnutí pleti
  • vrásky, na povislou kůži a oslabené svaly

Pro pejsky:

  • odpuzuje klíšťata - jednu kapku + sezamový olej / dle velikosti/ vetřít do srsti
  • některé oleje mohou být velmi toxické pro kočky. Citrusové výrobky a oleje zvlášť. Prosím, poraďte se se svým veterinářem, pokud si nejste jisti použitím jakéhokoliv éterického oleje.

Kontraindikace:
- nepoužívat v těhotenství a při epilepsii
- uchovávejte mimo dosah dětí
- vyhněte se použití na kojence a velmi malé děti
- nepoužívat při vysokém krevním tlaku

Více informací v Účincích rostlinných silic

Složení: 100% jednodruhový přírodní neředěný, éterický olej potravinářské kvality

Základní informace při používání olejů je ta, že přírodní rostlinné oleje se mají používat ve směsích. Smícháním 2-3 olejů se násobí účinky olejů. Oleje rovněž můžete přidat do krémů a pleťových mlék, které běžně používáte.


Jak používát tento olej a nějaké recepty mužete sledovat na našem facebooku po kliknuti na tento odkaz
Země původu: Egypt

 


Recenze

Známka 
20-07-2016

Výborný

Do 24 hodin mi byl doručen a účinkuje.

    Napsat svou recenzi!

    Napsat recenzi

    Šalvějový olej

    Šalvějový olej

    Historie ukazuje, že Římané a Řekové měli vysoké mínění o šalvěji a dokonce ji považovali za posvátnou. Šalvěj je v botanice známá hlavně ve světě kosmetiky, zejména v oblasti péče o kůži. Všechny vlastnosti tohoto esenciální oleje, lze popsat jediným termínem "povzbuzující". Proto se řadí mezi jeden z nejvzacnějších olejů.

    Příslušenství