Jablkový olej

Nový produkt

Olej ze zeleného jablka obsahuje obrovské množství síry, fosforu, draslíku, hořčíku, vápníku a železa.

Více informací

skladem

400 Kč s DPH

Parametry

Obalhnědé sklo
Obsah30 ml nebo 60 ml
Země původuEgypt

Více informací

OLEJ ZE ZELENÉHO JABLKA

Použití a vlastnosti suroviny v kosmetických produktech:

  • kolagen v kůži, pleť je pružnější a jemnější

  • výskyt jemných linek a vrásek, stárnutí pleti

  • UV záření

  • lesk a síla kůže, mladistvý vzhled

  • pružnost pokožky

  • akné

Olej má široké využití v potravinářském a v kosmetickém průmyslu, ale i v domácí kuchyni a domácí kosmetice.

Velmi vhodný na výrobu parfémů, parfémových tělových mlék a toaletních vod.

Jablkový olej se může přidávat jako aromat do nápojů, potravin a především koláčů a jiných podobných výrobků.

Více informací v Účincích rostlinných silic

Složení: 100% aroma olej potravinářské kvality Malus domestica

Země původu: Egypt


 


Recenze

Známka 
18-07-2018

Výborný olej

Jsem velmi spokojená a nakupuji už jen u Vás. Vážím si i toho, že ke každé objednávce pošlete dárek

    Známka 
    17-04-2018

    Veliká spokojenost

    Jsem nadšená. Obchod doporučuji

      Napsat svou recenzi!

      Napsat recenzi

      Jablkový olej

      Jablkový olej

      Olej ze zeleného jablka obsahuje obrovské množství síry, fosforu, draslíku, hořčíku, vápníku a železa.

      Příslušenství