Broskvový olej

Nový produkt

Broskvový olej je opravdu bohatým zdrojem mastných kyselin a vitaminu E a A. Tento olej je zásadní složkou v kosmetice, na výrobu mýdel a pleťový vod. Rychle se vstřebává a nedělá mastný film.

Více informací

skladem

400 Kč s DPH

Parametry

Obalhnědé sklo
Obsah30 ml nebo 60 ml
Země původuEgypt

Více informací

BROSKVOVÝ OLEJ

Vlastnosti této suroviny v kosmetických přípravcích:

  • pokožka
  • pleť, stárnutí kůže,
  • vhodný pro všechny typy pleti
  • peeling – spolu s cukrem rozzáří pleť, odstraňuje odumřelé buňky a čistí obličej
  • skvělý na vlasy
  • póry
  • kůže pod očima, oční kruhy a jemné vrásky kolem očí
  • olej by neměli používat lidé, náchylní k akné

Olej má široké využitív potravinářském a v kosmetickém průmyslu, ale i v domácí kuchyni a domácí kosmetice. Velmi vhodný na výrobu parfémů, parfémových tělových mlék a toaletních vod

Složení: 100% jednodruhový olej potravinářské kvality Prunus persica

Více informací v Účincích rostlinných silic

VAROVÁNÍ:
Meruňková jádra obsahují látku známou jako amygdalin. Ten se v těle přeměňuje na kyanid, který je jedovatý. To může vést k selhání dýchání a může být i fatální. Oleje se však zpracovávají tak, aby amygdalin byl při výrobě odstraněn

Země původu: Egypt

 

Recenze

Známka 
18-07-2018

Intenzívní vůně broskví

Jsem nadšená, Už jsem si koupila hodně broskvových olejů a předevsím dražších, Váš je nepřekonatelný, Řekla jste mi, že je kupujete přímo u výrobce, proto si můžete dovolit nižžsí ceny, Děkuji Vám i za Vaši ochodu poradit.

    Známka 
    17-04-2018

    Intenzivní vůně broskvi

    Olej pridávám do svých všech kosmetických přípravků a jsem velmi spokojená.

      Napsat svou recenzi!

      Napsat recenzi

      Broskvový olej

      Broskvový olej

      Broskvový olej je opravdu bohatým zdrojem mastných kyselin a vitaminu E a A. Tento olej je zásadní složkou v kosmetice, na výrobu mýdel a pleťový vod. Rychle se vstřebává a nedělá mastný film.

      Příslušenství