Sezamový olej

AO1005

Nový produkt

Sezam se široce používá v kuchyni - buď přímo sezamová semena nebo z nich vyrobená sezamová pasta či sezamový olej. Obsahují asi 50 % rostlinných olejů a 20 % bílkovin. Cení se jako olej s nejlepšími účinky.

Více informací

skladem

89 Kč s DPH

-210 Kč

299 Kč s DPH

Parametry

Obalhnědé sklo
Obsah30 ml
Země původuEgypt

Více informací

SEZAMOVÝ OLEJ

Použití a vlastnosti suroviny v masážních směsích:

  • výborný základ masážních směsí
  • kožní viry a plísně
  • lupenka
  • kůži spálená sluncem a také spáleniny
  • pubertální vyrážky
  • opruzeniny – batolata, kojenci, senioři
  • kvasinky
  • průchodnost cév
  • srdce
  • chronická onemocnění – bolesti hlavy, poruchy metabolismu
  • metabolismus tuků
  • trávicí trakt
  • ozařování
  • klouby, kosti
  • osteoporóza
  • protizánětlivý

Použití a vlastnosti suroviny v kosmetických směsích:

  • vlasové zábaly
  • základ k výrobě zubních past
  • k výrobě tělové a pleťové kosmetiky

Použití suroviny pro pejsky a kočičky:

  • proti lupům
  • protizánětlivý
  • na drobné poranění

Velmi významné je využití této suroviny v kuchyni.

Více informací v Účincích rostlinných silic

Země původu: Egypt 
 


Recenze

Známka 
18-07-2018

Čistota

Olej je opravdu jedno druhový a velmi kvalitní

    Známka 
    18-07-2018

    Sleva

    Teď je ve slevě, ale jsem si jistý, že budu kupovat i po slevě. Je 100% jedno druhový, poctivě vyrobený a to se hned tak nevidí.

      Napsat svou recenzi!

      Napsat recenzi

      Sezamový olej

      Sezamový olej

      Sezam se široce používá v kuchyni - buď přímo sezamová semena nebo z nich vyrobená sezamová pasta či sezamový olej. Obsahují asi 50 % rostlinných olejů a 20 % bílkovin. Cení se jako olej s nejlepšími účinky.

      Příslušenství